Menu

Warning: Creating default object from empty value in /home/autokron/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 596

Quark Motors Arad

SERVICII

Compania Quark Motors a fost înfiinţată în toamna anului 1999 la Timişoara, ca dealer autorizat Volkswagen şi partener agreat Audi. Deşi produsele comercializate erau atunci peste nivelul mediu de accesibilitate, dinamica noii firme a fost surprinzătoare încă de la început.
Cu un sistem de lucru orientat cu predilecţie pe rezultate, cu tehnici de abordare a pieţei şi a clienţilor dintre cele mai moderne, iar apoi cu servicii ireproşabile, Quark Motors a reuşit să impună un standard de competenţă. În cadrul companiei a funcţionat încă de la început un atelier de service cu personal specializat şi aparatură profesională, cu ajutorul căreia firma şi-a întregit imaginea pe piaţă şi a câştigat încrederea clienţilor.

În anul următor, Quark Motors a deschis filiala din Arad. În 2002, compania obţine locul I pe ţară la concursul organizat de importatorul Porsche România în perioada decembrie 2001 – septembrie 2002. Cifra de afaceri pe anul 2001 este de 50 de miliarde ROL, iar vânzările pe 2002 înregistrează o creştere de 61 % faţă de anul precedent. În anii următori, vânzările au urmat o linie ascendentă, urmând ca în 2008 să se depăşească bariera celor 1000 de unităţi livrate. Acest lucru a determinat automat expansiunea companiei şi de asemenea o structurare a personalului pe domenii specializate de activitate. Astăzi, în cadrul companiei activează 60 de angajaţi ce formează o echipă tânără, dinamică şi profesionistă.

În complexul de service specializat pentru Volkswagen autoturisme, Volkswagen Autovehicule Comerciale şi Audi, se realizează aprox 6 000 de treceri pe an şi figurează activ o bază de date de peste 7 000 de posesori de autoturisme, Autovehicule Comerciale Volkswagen şi peste 1 500 de posesori Audi. Starea tehnică a autovehiculelor din baza de date este urmărită în permanenţă prin intermediul unei game variate de servicii toate adaptate vieţii moderne ale clienţilor: express service, serviciul de preluare şi restituire autovehicul şi serviciul autovehicul la schimb, service non-stop, informaţii şi tractări non-stop, revizii periodice – verificare primăvară, concediu, iarnă, linie ITP – Inspecţie Tehnică Periodică.

În acelaşi timp, departamentul de piese şi accesorii pune la dispoziţia celor interesaţi peste10 000 de repere piese şi accesorii originale pe care le aduce direct de la producătorul german în una până la 3 zile lucrătoare.
Numărul mare al clienţilor de service, precum şi rezultatele obţinute în urma vânzărilor, determină managementul firmei să se orienteze spre o investiţie majoră, astfel în 2005 Quark Motors a inaugurat, un centru de vânzări Volkswagen în Arad, situat pe Calea Radnei. Acesta cuprinde un showroom unde se găsesc prezentate într-un cadru plăcut, cele mai noi modele şi cele mai renumite autovehicule ale mărcii. Specialiştii noştri de vânzări sunt gata oricând să vă ofere informaţiile de care aveţi nevoie, deoarece dispun de pregătire superioară în domeniu. Complexul de service este dotat cu aparaturi performante de ultimă generaţie care, împreună cu service-ul din Timişoara să poată asigura întreţinerea autoturismelor şi autoutilitarelor din zona de vest.

Rezultatele deosebite obţinute continuu ne oferă oportunitatea de a ne fixa constant noi obiective, având la bază respectarea cu stricteţe a corporate identity, corporate design-ului şi a standardelor de marcă în activitatea curentă ce sunt determinant esenţiale în atingerea succesului. Printre cele mai importante, menţionăm: dezvoltarea continuă a activităţii de vânzări şi aftersales, excelenţă în calitatea produselor şi a serviciilor oferite, resursă importantă pentru mediul economic local, toate pentru a demonstra încă o dată, că sloganul companiei nu e un simplu slogan, ci o realitate:

Quark Motors – Întotdeauna pe mâini bune!

Date contact:

Quark Motors Arad: Calea Radnei, nr. 288, Arad, tel.: 0257 22 00 44,
fax: 0257/ 22 00 50, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Quark Motors Timisoara: Calea Aradului, nr. 85A, Timis, tel.: 0256/ 22 00 44,
fax: 0256/ 22 00 40, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Oferte

Fara oferte momentan!

Contact

Quark Motors Filiala Arad SRL
310130 Calea Radnei Nr 288 Arad
C.Aradului Nr85A Timis ;
Telefon: 0257220044 ; 0256220044
Telefax: 0257220050 ; 0256220040
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Internet: www.quarkmotors.ro

Program Arad:
Vanzari:
Luni - Vineri ARAD,TIMISOARA,DEVA : 09.00 - 18.00
Sâmbătă ARAD,TIMISOARA,DEVA : 09.00 - 14.00
Service:
Luni - Vineri ARAD : 08.30 - 17.00
Sâmbătă ARAD : 09.00 - 14.00
Piese de schimb si accesorii:
Luni - Vineri ARAD : 08.30 - 17.00
Serviciu tractare non stop - telefon 0257 - 989 Aici gasiti:
Vanzari VW autoturisme, VW Autovehicule Comerciale, Service VW autoturisme, VW Autovehicule Comerciale, Audi, Piese schimb si accesorii originale

adauga comentariu

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Inapoi sus