Menu

Warning: Creating default object from empty value in /home/autokron/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 596

Protos Alba-Iulia

SERVICII

La începutul anului 2006, importatorul general al mărcii Volkswagen in Romania, Porsche Romania, a avut curajul şi totodată încrederea de a lăsa pe mâna firmei Protos, destinele mărcii Volkswagen la nivelul judeţului Alba. S-a muncit mult la estimarea vânzărilor, la creionarea planurilor de dezvoltare şi investiţii, la intuirea suişurilor şi coborâşurilor care aveau să urmeze.

Astfel, am demarat cea mai mare investiţie de profil din judeţul Alba, construcţia celui mai modern centru auto, dedicat mărcilor Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale, pe o suprafaţă totală de 10.565 m2, din care 3.712 m2 de servicii vânzare si post-vânzare, service-ul ocupând 2.778 m2 – mecanică electrică / diagnoză, tinichigerie, vopsitorie, staţie ITP şi spălătorie, depozit de piese de schimb şi accesorii, precum şi aproape 1.000 m2 de showroom şi birouri.

Dupa aproape 5 ani de eforturi susţinute, suntem o echipa de 60 de profesionişti, toţi în slujba clienţilor noştri, pentru a le putea oferi acestora cele mai bune servicii din domeniul auto, atât pe partea de vânzare cât si pe cea de service.

Trebuie să facem precizarea că întreaga aparatură şi dotare tehnică este complet nouă şi respectă toate indicaţiile constructorului german, atât pentru partea de autoturisme, cât şi pe cea de autovehicule comerciale.

Toate acestea înseamnă peste 5 milioane de euro investiţi în cel mai modern complex auto din judeţ.

Clienţii care ne vor călca pragul, vor fi intampinaţi de către colegii de la biroul Info-Desk, care îi vor îndruma, în funcţie de dorinţele lor, către departamentele de vânzări, service sau administrativ unde vor găsi spaţii generoase şi moderne de întâmpinare, discuţie şi aşteptare.

Consilierii noştri de vânzări vor încerca să vă ofere răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră privitoare la oricare din modelele comercializate de noi, fie autoturisme sau autovehicule comerciale. De asemenea, clienţii noştri vor primi cea mai buna consiliere în ceea ce priveşte posibilităţile de finanţare, de asigurare şi servicii de înmatriculare.

Aşteptarea, am încercat să o facem mai placută, prin intermediul unui spaţiu prietenos unde clienşii vor putea socializa la o cafea sau folosi conexiunea wireless. Toate în imediata apropiere a celor mai noi modele Volkswagen.

Veţi putea găsi, în universul accesoriilor originale, produse noi, utile şi atractive din lumea Volkswagen. Oferim tuturor clienţilor posibilitatea de a beneficia de un sortiment variat de produse – nu trebuie decât să ne vizitaţi showroom-ul atunci când aveţi nevoie de un produs din gama noastră. Nu ezitaţi să consultaţi oferta atractivă de accesorii Volkswagen, de exemplu machete auto, articole de pielărie, genţi, ceasuri, echipamente sportive sau jucării frumoase pentru conducătorii modelor Volkswagen de mâine, şi de ce nu, chiar pentru dumneavoastră.

Tot la noi găsiţi întreaga gamă de piese de schimb originale pentru maşina dumneavoastră. Cu noi aveţi garanţia că originalul este înlocuit tot cu original.

Pentru că am ajuns la un capitol important pentru orice distribuitor auto, service-ul, acesta dispune de cele mai noi şi performante echipamente, fie că vorbim de partea de mecanică, electrică, diagnoză sau de partea de tinichigerie şi vopsitorie.

Incercăm de asemenea, prin intermediul colegilor consilieri de service, reducerea semnificativă a timpilor de aşteptare, de programare a lucrărilor ce trebuie executate.

Noua investiţie Protos dispune de 10 posturi individuale de mecanică, 4 posturi de electrică, un service rapid şi un express service. 6 posturi de tinichigerie şi o vopsitorie ultra-modernă dotată cu cabină de vopsire şi 3 posturi de pregatire. Toate acestea, împreună cu o staţie ITP şi o spălătorie auto pentru a putea deservi necesităţile clienţilor noştri în cel mai scurt timp si la cele mai înalte standarde de calitate.

Pe lângă toate acestea, oferim Serviciul de Tractare Non-Stop (0733-500.700)

Îi aşteptăm cu drag pe toţi clienţii noştri, începand cu data de 3 noiembrie 2008, să ne treacă pragul şi să se lase pe mâinile specialiştilor Protos.

Începând din anul 2006, Protos este unicul distribuitor autorizat al mărcilor Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale din judeţul Alba.

Experienţa dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:

- consultanţă în achiziţia de autoturisme sau autovehicule comerciale Volkswagen.

- propuneri avantajoase de finanţare.

- service complet pentru întreaga gama de autoturisme sau autovehicule comerciale Volkswagen.

- piese de schimb din stoc sau la comandă.

- accesorii originale.

- NOU – tractări auto NON STOP 0733-500.700

Noul showroom si service Protos din Alba Iulia, strada Alexandru Ion Cuza, numarul 6E vă aşteaptă zilnic, de luni până vineri intre orele 9-18 şi sâmbăta între orele 9-14.

Pentru orice intrebari, consultanţii noştri de vânzări şi service vă stau la dispoziţie la telefoanele:

0258 - 803.300  Vânzări VW Autoturisme şi VW Autovechicule Comerciale.

                        Accesorii Originale.

0258 - 803.300  Programări Service.

Recepţie Directă Mecanică.

Recepţie Directă Tinichigerie.

Piese de schimb.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Tel.: 0258-803.300 int. 333

Oferte

Fara oferte momentan!

Contact

Punct de lucru :

510193 Alba Iulia
str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 6E
Telefon: (+4)0258-803.300
Telefax: (+4)0258-803.304
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Internet: www.protos-auto.ro

Program:

Vanzari:
Lu - Vineri: 09:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 14:00
Service:
Lu - Vineri: 09:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 14:00
Piese de schimb si accesorii:
Lu - Vineri: 09:00 - 18:00
Sa: 09:00 - 14:00
Tractari Auto (Non-Stop): Tel: 0733/ 500 700

Din aceiasi categorie: « EGLIA

adauga comentariu

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Inapoi sus