Menu

Warning: Creating default object from empty value in /home/autokron/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 596

PSA Peugeot Citroen se retrage din Romania

Cei de la PSA Peugeot Citroen vor intra in curand intr-un proces de retragere. Acest lucru ar urma sa se finalizeze in primele luni ale anului viitor.

Din cate se pare cei de la PSA Peugeot Citroen vor intra intr-o perioada de reorganizare a activitatilor in Romania. Importul si distributia marcii Citroen va intra in sarcina celor de la Trust Motors, importator Peugeot din anul 1991.

Marca Citroen este prezenta in Romania din anul 2007 prin intermediul unei filiale din Bucuresti. In decursul unui deceniu, Citroen a vandut 28.0000 de vehicule in Romania. Inainte de a intra pe piata romaneasca, marca a fost comercializata de Automotive Trading Services, companie controlata de celebrul politician Calin Popescu Tariceanu. In momentul de fata, Automotive Trading Services este dealer autorizat Ford.

Avand 18 puncte de vanzare, cei de la Citroen au reusit sa atinga in anul 2011 o cota de piata de 2%.

Va spunem ca aceasta decizie corespunde dorintei PSA Peugeot Citroen de a crea conexiuni prin regruparea functiilor de suport ale filialelor sale si ale unor importatori Peugeot si Citroen in Europa.

Bruno Bolquel, Director in Europa Centrala si de Est pentru PSA Peugeot Citroen a declarat ca Grupul PSA Peugeot Citroen se va sprijini de acum inainte pe vechiul sau partener din Romania, Grupul Trust Motors, care va distribui si comercializa marca Citroen in Romania. Cele doua marci, Peugeot si Citroen vor ramane total independente pe piata romaneasca, fiind oferite toate modelele si serviciile.

Grupul Trust Motors urmeaza sa preia activitatile filialei Citroen in Romania incepand cu data de 1 februarie 2013.

adauga comentariu

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Inapoi sus